sábado, 18 de agosto de 2007

Alegria que és Festa Major!

La setmana més esperada de l'any és, com no, la Festa Major.

Una vegada més, es retroven els actes de sempre, com el pregó i les cercaviles, la cursa popular... Tampoc poden faltar els típics i tradicionals aconteixements com l'espígol i les dances (ai no, això de les dances ja no). Igualment hi ha d'haver la carretera tallada, el Ball de Coques...

Els diables i posen el foc i la Banda i les orquestres la música, els balls. La gent hi posa la gresca, les ganes de pasar-s'ho bé.

Any rere any, toca viure tots els actes que la son et permet i aquells que, encara que no estiguin en cap programa, tampoc hi falten mai i són potser encara més valiosos... gaudir de la companyia dels amics a la fresca de l'atapeïda terrassa del Cafè, escoltar els passodobles des de fora la pista esperant que es tanqui la taquilla per tal reinvertir els diners estalviats en l'entrada per tiquets a la barra, les cues al wc , els cubates (i els amics) caiguts, els peus bruts i la vergonya perduda, les rialles, el cants a tota veu fins quedar-se afònic, els esmorzars a la "Xu" i les ressaques.


Què seria d'un poble sense la seva festa major? Què seria l'estiu sense la Festa Major?

No hay comentarios: