miércoles, 9 de mayo de 2007

compromisos familiars vs compromisos socials

Sóc especialista en tenir diversos compromisos seguits o bé al mateix dia. A vegades penso que la Llei de Murphy es va fer pensant en mi, en aquest cas.

Sempre que toca fer alguna festa, o qualsevol aconteixement que suposi dormir poc, l'endemà tinc algun compromís familiar. És que... qui no se'n recorda del nom de mon avi? Sí, Joan. Per tant, la nit més curta de l'any, que ens la passem, normalment, de festa al tros de la Núria, jo me la passa maleïnt a la meva besavia per posar-li aquest nom a l'avi.

Sí, soc gafe. La revetlla i l'endemà el sant de mun avi... Festa major, i el cumple de ma germana. Aquestes son les que no fallen mai, però ja per norma, s'hi apunten les que convinguin. La festa de nosequè amb el bateig de nosequí... Festival a noseón i el dinar amb joquesé...

Aquest any ha tocat la Fira del Vi amb la comnió de m'ha cosina. Sí, la de Berga tu.

Així que una servidora, comença a beure vi a les 6 de la tarda del dissabte, continua bebent per sopar, i se'n va de festa després. Dorm 2h, es dutxa, i puja el cotxe camí a l'altra punta de Catalunya per complir.

Evidentment, aquesta vegada, portava una ressaca de cal déu. I, segons ma mare, quan em vaig aixecar de dormir, encara anava borratxa.

Però què hi vols fer? Només és viu una vegada, i s'aprofita cada minut al màxim.

1 comentario:

Anónimo dijo...

jajajajaja!! ta mere és realment la veu de l'experiència i la sabiduria!!! si et va dir que quan et vas despertar encara anves borrtaxa segurament deu ser per algua cosa.. ;)
Si, realment ets gafe, però totes les festes que ens hem fotut, no ens les treu ningu!!
Petonets.