sábado, 12 de mayo de 2007

Decepció barcelonista

Fa temps que veiem que el Barça no tira.

Després de la desfeta contra el Getafe, lo Manel continua afirmant que lo Rijkard és repulbicà i no vol la Copa del Rei. Jo dic, que ha passat el Barça, més o menys, lo que Florentino amb el Madrid. Va comprar uns cracks, que ho son no ho negarem, i els va consagrar. Ara el Barça, gaudeix d'unes vaques sagrades (per exemple, Ronaldinho) que van una mica de sobrats.

Fa temps que dic que el Ronaldinho s'ha de traspassar. Si bé és cert que no ha estat al 100%, i que no es pot exigir aquest nivell sempre a una persona... encara que amb lo que cobren, estaria bé fer-ho. De totes maneres i tornant a lo que anava, fa temps que dic que el Ronnie s'ha de vendre, perque ens en donarien molta pasta i perquè el crack sembla una mica fart de jugar al Barça, no en el sentit d'estar cansat i fins als ous, sinó amb el de que ja no es sacrifica i disfruta com al principi.
No he negat mai que és el millor jugador del món, però alhora, és dels més dropos.

Sembla que l'equip, estigui "cansat" de guanyar sempre, i que només depengui de Ronnie o Eto'o. Aquest és lesiona i l'altre no està motivat, mitja lliga perduda? Disculpeume, però al camp hi corren 11 jugadors... que cobren un sou impresionant i que estàn una mica encapritxats.

Foteu-li collons, com el Puyol... que és l'únic que sent els colors.

9 comentarios:

Lídia Pelejà dijo...

Doncs si, crec que la relació sous-hores treballades està molt desproporcionat.
ara bé, a mi el Ronaldinho m'agrada i no vull que marxi, des de fa un temps s'ha convertit en una icona pel Barça i crec que s'ho mereix.
I pel que fa al partit contra el Jetafe relament va ser ridícul. L'Espina, el meu company de pis -culer com ell sol- anara no s'ho creu.
Petonets!!

Lídia Pelejà dijo...

millor Getafe amb G ;)

-aLBa- dijo...

Sí que és una icona.

però jo prefereixo com a icona, jugadors que es sacrifiquen i senten la samarreta, com el Puyol sense anar més lluny, o Hristo Stoichkov

Anónimo dijo...

Recorda que m'estimes i em trobes a faltar abans de llegir...:

El Barça encara que hagi guanyat una copa d'europa i dues lligues em sembla, en els darrers anys no té un bon equip. Primer, a la porteria, el senyor "si no me sube Fan Jal al primer equipo me las piro vampiro", no està malament però necessita motivar-se, és a dir: " o lo das todo o este te quita la portería, guapísimo". A la defensa, el Puyi ja no pot més, i no està en forma, necessita gent que sigui toro, machines, i al centre del camp, ni Xavi ni Iniesta ni Deco donen al pes...suma-li que el barça no se sap quin estil té...li treus el quatre del Cruyff, i ens quedem en calces...Com a Golejador...no tenim ningú. El Ronaldinho, com el Puyol...s'ha apagat. Necessiten canya, i les glories velles ja no poden amb el pes de la samarreta. Molt malament la direcció tècnica. Has de fer.te una pregunta, si el Madrid, el Depor i el València haguessin estat aquests tres anys a tope, on seria el BARÇA? Sigues honesta.

No tenim equip desde mai. Em tingut la sort de cara.

S'ha de ser objectiu, tenir un esquema de grup, i buscar jugadors que encaixin. El Madrid no està bé i mira on ha arribat. Com el Barça. No s'ha completat un cicle perquè mai n'hi ha hagut.

M'han agradat les victòries tant com el que més però sóc realista, el Liverpool és un equip.

-aLBa- dijo...

no estic gens dacord. el Barça té jugadors de molta, i tu mateixa els anomenes.

L'Iniesta és qui ara mateix mana al mig del camp. Puyol es l'unic que es deixa la pell, des de fa un temps.
Si no estan en forma, es culpa de l'entrenador... pq fa uns entrenaments de pacotilla. I d'això la culpa la té la directiva, que els permet als cracks de "columpiarse" com els hi dona la gana.

I a mi, Cruff, no m'agradava. I van haver títols que els va guanyar amb molta sort. Ell sí.

Amb el Barça, s'està fent un equip de cracks, que van una mica de sobradillos. I així no es guanyen títols. La temporada passada, guanyaven marcan 3gols per partit, mentre que ara surten a passar l'estona i a passar la pilota. Per tant, crec que aquestes temporades anteriors, el Barça ha estat a tope.

El que li fa falta al Barça, son jugadors moivats i amb ganes. No uns 4 que van d'estrella.

Aleshores, hi ha un "caxondeo" a la secretaria tècnica... pq han fitxat jugadors com ara el Gudjonsen i intenten treure's de damunt a Saviola, que és el que ha fet bé la seva feina, mentre que Ezquerro escalfa la banqueta.

El problema és bastant general... i cal que la directiva busqui una solució. Ja!

Anónimo dijo...

tia, a veure, cracks? Jo no crec ni que el Ronie ni que el rivaldo ni el Romario a la seva època fossin cracs. Hi ha una serie de jugadors que destaquen per unes qualitats determinades, però res més enllà.

El Ronie si fos tan crack o el puyol farien que guanyés l'equip. Però resultat que els hi falten 9 jugadors mès perquè aixó sigui possible. El puyi era mol lluitador, molt rapid fa uns anys, però ja té una edat, és com el beckham, en el Manchester era sensacional, i ara no marcaria un gol dels que feia de falta ni amb la porteria buida.

Si els equips espanyols estiguessin bé, el barça hauria pinxat molt abans. I el Gudjonsen en un bon sistema de joc és millor que el saviola. Si marxa amb el Jefe (Manchester), ja esveurà.

hey, que ho dic sent culé però si renoves a gent que no es bona com n'han renovat doncs passa el que passa, i al thuram...vell i en un futbol que no és el seu...per molt de renom que tingui. Doncs, no.

-aLBa- dijo...

(acaba de borrar-sem el text!!)

xD

com que no hi ha cracks? Ho són, no m'ho pots negar de cap de les maneres. No hi ha cap jugador que sigui tan bo com per jugar en les 11 posicions del camp a un bon nivell. I això passa en molts esports d'equip. Se'n neccessiten 11 per jugar a futbol. L'equip ha de funcionar com un bloc, i que, quan sigui necessari, el crack et desestabilitzi i sigui ell el qui marca la dinàmica del partit.
Respecte al Bechakam, nat, segons tu hauria de ser tan bon devanter com l'Eto'o i tan bon defensa com en Puyol... però fixa't, que aquest home una de les poques coses que fa, però que fa molt bé, és la xutar amb precissió.

I respecte a "en un futbol que no és el seu...per molt de renom que tingui. Doncs, no." m'estàs donant la raó pel que fa a la política de fitxtges del Txiki. Si un jugador no ha de rutllar en el sistema de joc de l'equip, no s'ha de fitxar, i punt.

I tu creus que els altres equips espanyols no estan en forma? Prou que el Sevilla va guanyar la UEFA. Aquest any torna a ser finalista, amb l'Espanyol, que a la lliga, no està pas entre els 5 primers...

Em dol, la situació blaugrana, com a culè que sóc. No pas pq ara que no vagi bé la cosa, m'avergonyeixi dels colors.

Anónimo dijo...

A veure, no, els equips espanyols no estàn forts. El Madrid, el Valencia, i el Depor a tope i els petits son una pixada.

El Beckham fa uns anys era el millor mig d'Europa. Té precissió, clar, però mira els videos del Manchester, i desprès digues perquè mig món n'estava tan enamorat de les cames del beckham. És com el Pep, el nostre Pep, genial, molt bon jugador, però era un crack? En Romario, per exemple, era tan ximple, que el Pep havia de marcar-li la pilota, i ell només agafar-la et feia la crackada. Limitat. Però a la seva posició, el tío feia el seu treball.

A això em referia. el Sevilla contra un bon Madrid, un bon valència, un bon Depor, un bon Barcelona, no aguanta tant el ritme.

-aLBa- dijo...

bah... no saps lo que dius. Zidanne sí que portava enamorat a mig europa.

però no veig que vulgis pas entendre-ho.

així que dono ja el tema per tancat, perque no arribarem enlloc.

(i jo no he dit mai que en Guardiola fos cap crack)